Cartea este împărțită în patru părți principale:

1. Mentalitate: În această secțiune, Sethi discută despre mentalitatea necesară pentru construirea bogăției, inclusiv importanța educației financiare și a răspunderii personale.

2. Viața dvs. financiară: Această secțiune acoperă elementele de bază ale finanțelor personale, inclusiv bugetul, economisirea și investițiile. Sethi oferă sfaturi practice despre cum să creați un plan financiar cuprinzător și să economisiți bani pentru obiective pe termen lung.

3. Strategii avansate: Sethi discută strategii avansate pentru creșterea bogăției, inclusiv investiția în imobiliare și începerea unei afaceri. El oferă instrucțiuni pas cu pas despre cum să găsești și să evaluezi oportunitățile de investiții, precum și cum să evaluezi și să negociezi oferte imobiliare.

4. Modele și obiceiuri mentale: În această secțiune, Sethi discută despre importanța dezvoltării unei relații sănătoase cu banii și a adoptării unor bune obiceiuri financiare. El oferă sfaturi practice despre cum să depășești obstacolele financiare comune, cum ar fi frica de datorii și rezistența la economisire, și cum să dezvolți o mentalitate pozitivă față de bani.

În general, „Te voi învăța să fii bogat” este un ghid cuprinzător pentru finanțele personale, care oferă sfaturi practice despre cum să economisești, să investești și să construiești avere în timp. Cartea încurajează cititorii să preia controlul asupra viitorului lor financiar și să dezvolte o mentalitate și un set de obiceiuri care vor duce la succesul financiar pe termen lung. Cartea o poți comanda AICI pe eMAG.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank