„Just Keep Buying” de Nick Magiulli este o carte de finanțe personale care oferă o perspectivă unică asupra investițiilor și a dezvoltării bogăției.

Autorul susține că investiția la bursă, indiferent de condițiile economice, este cea mai bună modalitate de a construi bogăție în timp și că o strategie de cumpărare și deținere pe termen lung este cea mai de succes abordare.

Nick Average explică că din punct de vedere istoric, piața de valori a crescut întotdeauna pe termen lung și că orice scădere pe termen scurt sunt pur și simplu corecții temporare care sunt o parte naturală a ciclului pieței. El susține un portofoliu diversificat de fonduri indexate cu costuri reduse, care imită performanțele pieței de valori generale și încurajează investitorii să respecte un plan de investiții pe termen lung, indiferent de situație.

Cartea discută, de asemenea, despre importanța investițiilor în mod constant, chiar și în perioadele de dificultăți economice sau tulburări ale pieței.

Nick Average susține că media costurilor în dolari, procesul de a investi o sumă fixă de bani în mod regulat, este cea mai bună modalitate de a netezi suișurile și coborâșurile pieței și că această abordare poate duce la randamente semnificative în timp.

Nick Average oferă, de asemenea, sfaturi practice despre cum să economisești și să investești bani în mod eficient, inclusiv sfaturi privind bugetarea, strategii de investiții eficiente din punct de vedere fiscal și cum să rămâi motivat și dedicat planului tău de investiții.

Cartea se adresează atât investitorilor începători, cât și cu experiență și oferă o mulțime de informații despre cum să deveniți un investitor de succes. Cartea o puteți comanda AICI pe eMAG.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank