„Die with Zero” de Bill Perkins este o carte care oferă sfaturi practice despre cum să ne profităm la maximum de timp și bani înainte de a muri. Iată un rezumat al punctelor cheie din carte:

1. Recunoașteți puterea combinării: Perkins susține că înțelegerea efectelor puternice ale combinației este crucială pentru obținerea succesului financiar pe termen lung. El recomandă să investești devreme și adesea în acțiuni, imobiliare și alte active care au potențialul de creștere pe termen lung.

2. Construiți o pernă financiară: Perkins sugerează construirea unei perne financiare pentru a rezista evenimentelor neașteptate și pentru a permite o mai mare flexibilitate financiară. El recomandă să economisiți suficient pentru a trăi doi ani fără venituri și apoi să construiți un tampon suplimentar pentru a acoperi situațiile de urgență.

3. Cheltuiește bani pe experiențe: Perkins subliniază importanța cheltuirii banilor pe experiențe, mai degrabă decât pe bunuri materiale. El sugerează să se concentreze asupra experiențelor care creează amintiri durabile, cum ar fi călătoriile, explorarea de noi hobby-uri și petrecerea timpului cu cei dragi.

4. Dă înapoi: Perkins recomandă să dai înapoi și donații caritabile ca o modalitate de a crea sens și scop în viață. El susține că a da înapoi poate ajuta oamenii să se simtă împliniți și să creeze un impact pozitiv în comunitatea lor.

5. Îngrijiți-vă de sănătate: Perkins subliniază importanța prioritizării sănătății, deoarece aceasta poate avea un impact major asupra calității și duratei de viață. El recomandă să se concentreze pe dietă, exerciții fizice, somn și gestionarea stresului pentru a menține o sănătate bună.

6. Aveți un plan patrimonial: Perkins sugerează să creați un plan patrimonial pentru a vă asigura că bunurile dumneavoastră sunt distribuite în conformitate cu dorințele dumneavoastră după moarte. El recomandă să lucrezi cu un consilier financiar pentru a crea un plan care să se alinieze cu obiectivele și valorile tale.

7. Îmbrățișează incertitudinea: Perkins îndeamnă cititorii să accepte incertitudinea și să o vadă ca o sursă de oportunitate, mai degrabă decât o sursă de anxietate. El încurajează oamenii să exploreze noi posibilități și să-și asume riscuri calculate pentru a-și atinge obiectivele.

8. Pregătiți-vă pentru sfârșit: Perkins recomandă să vă pregătiți pentru sfârșitul vieții prin crearea unui testament de viață, procură medicală și planuri de îngrijire la sfârșitul vieții. El susține că acești pași vă pot ajuta să vă asigurați că dorințele dumneavoastră sunt respectate și că aveți resursele pentru a primi cea mai bună îngrijire posibilă.

În general, „Mori cu zero” este un ghid practic care oferă cititorilor informații și sfaturi despre cum să-ți creezi o viață împlinită și plină de sens, obținând în același timp succesul financiar. Perkins subliniază importanța investiției devreme, a cheltuirii banilor pe experiențe, a da înapoi și a prioretiza sănătatea.

Dacă dorești poți cumpăra cartea AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank