Cartea lui Ali Wong „Dear Girls” este o relatare hilară și care evocă gânduri despre copilăria și viața ei adultă, inclusiv experiențele ei ca interpretă, soție și mamă. Ca femeie de origine asiatică americană, ea vorbește sincer despre provocările creșterii într-o cultură care prețuiește conformismul și stereotipurile cu care se confruntă adesea femeile asiatice.

Cartea este scrisă ca o serie de scrisori către viitoarea ei fiică și oferă perspective sincere despre experiențele, luptele și lecțiile învățate ale lui Wong. Ea discută despre importanța iubirii de sine, a încrederii și a puterii de a-ți alege propria cale în viață. Wong împărtășește, de asemenea, călătoria ei ca comediant, provocările de a naviga în industria divertismentului și experiențele ei ca soție și mamă.

Scrierea lui Wong este hilară și emoționantă, oferind o perspectivă unică asupra experiențelor asiatice-americane și a femeilor în general. Dorința ei de a vorbi sincer despre provocările vieții în lumea de astăzi este revigorantă, iar cartea ei este un ghid inspirator pentru femeile care doresc să-și găsească propriul drum în viață și pentru oricine caută o perspectivă asupra experiențelor unei femei asia-americane de succes. Cartea o piți comanda AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank