În primul rând cred că ar trebui să vorbesc despre durata bateriei, de cât ține încărcat acest telefon, pentru că este important pentru mine și cred că și pentru voi. Ei bine l-am încărcat seara când bateria era aproape de 2-3% și m-a ținut încărcat aproape 48 de ore, la o utilizare normală, nu prea intensă.

Eu zic că este bine, și mai mult decât satisfăcător. De-altfel am văzut că are și rating bun la durata de viață a bateriei de pe eMAG, căci de pe eMAG l-am cumpărat.

Cât despre aspect, designu-ul telefonului este unul plăcut, cu marginile drepte ca la iPhone, asta mi-a plăcut, display-ul este mare, de 6.74″, culorile vii, LCD, IPS.

Calitatea sunetului la convorbiri e una bună, nu foarte bună, difuzorul e cam slăbuț, la fel și la ascultat muzică pe YouTube sau alte platforme dar nu într-atât încât să nu merite prețul, care acum e de doar 729 de RON. În fond nu dai petreceri cu el.

Are NFC. Camera e de 50 MP, foarte bine aș zice, am făcut ceva poze cu el și mă declar mulțumit. Rezoluția video este Full HD și are HDR.

Poți folosi amprentă pentru deblocare. Bateria este de 5000 mAh. Telefonul nu e prea greu și mă împac bine cu el deocamdată.

Raportul calitate preț este unul excelent și îl recomand. Îl puteți găsi AICI pe eMAG.

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank