Nu știu ce model de culoare sau ce serie sau ce o fi astea pe care le vedeți în poză, dar cert este că la pictura în detaliu sunt bani aruncați în vânt. Pur și simplu nu au puterea de acoperire pe suprafețe mici și foarte mici.

blank

Aaa…după cum știați poate nenea Iulian pictează ocazional, este pictor amator, și cu diplomă în domeniu. De-altfel am cam 5 diplome până acum. Nu că mă laud dar le-am făcut de-a alandala experimentând și cam cam câte poate face un om, ca mine.

Am cumpărat acum mai multă vreme Polycolor, la borcănele, alea da tată, alea acoperă bine. Plus că mai găsisem și niște grund țâță-de-mâță, extrafin, pensule bune, și un vernis lucios de la mama lui, mi-au ieșit niște minunății. Eram mai inspirat atunci în alegeri. Acum nu știu ce să fac cu drăciile astea. Poate îs bune pentru pânze, sigur sunt bune pentru pânze, pentru suprafețe mari. Dar pentru ce-mi trebuie mie, nu.

Parcă și Alin se apucase de ceva pictat pe figurine. Eu zic că ar ieși banu, că se caută, mai ales dacă te ocupi de ele mai mult timp. Mai un stănduleț pe lângă un loc mai circulat, mai o pagină de Facebook, tot iese ceva. Că de jos a început totul, de la mic la mare.

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank