Am achiziționat acest ceas nu cu mult timp în urmă.

E ieftin oarecum, 49 RON pentru specificațiile pe care le are (ex.curea de piele).

Zis și făcut. A venit curierul, am desfăcut cutia și….CEASUL. ..Prima impresie e una bună. Nu aveam nevoie de lux și tot felul de fitze. Doar un ceas la care pot să mă uit cât este ora fără să-mi tot scot telefonul din buzunar.

Și cum spuneam, am scos ceasul, l-am pus pe mână dar…nu ticăia.

Știu că trebuie împinsă rotița de care îl tragi sau mai bine spus reglezi ora, pentru că e pe baterie. Așa că nu e nevoie sa-l tragi, nefiind unul mecanic . Am încercat să împing rotița spre exterior. Când mă uit mai bine, avea o siguranță ce trebuie scoasă de acolo. În secunda doi după ce am scos siguranța….minune mare. Ceasul a început să ticăie vesel.

Așa că l-am pus pe mână să-l port.

Ce am făcut ce nu am făcut la un moment dat au ieșit telescopele care țin cureaua. Nu a fost o problem prea mare căci le-am găsit și le-am pus înapoi. De-atunci nu au mai căzut.

Una peste alta cred că-și merită bani măcar datorită felului cum arată și pentru cureaua din piele. Rămâne de văzut dacă rămâne în urmă.

Experiențe pozitive

Design plăcut

Curea piele

Negative

Sar ușor telescoapele

Uneori a rămas în urmă…e posibil să îi fi mânuit neatent rotiță și din cauza aceasta. Dacă mai rămâne în urmă revin cu Update.

Dacă vrei sa-l achiziționezi o poți face de pe Emag.