Unul dintre deserturile mele preferate și care sunt ușor de preparat sunt tocineii.

Iată și rețeta:

Ingrediente:

4-5 cartofi mari

1 ceapă mare

2 ouă

3 linguri de făină

Sare și piper după gust

Ulei pentru prăjit

Instrucțiuni:

Curăță și spală cartofii, apoi dă-i pe răzătoare într-un castron mare. Curăță și toacă ceapa mărunt, adaug-o peste cartofi. Adaugă ouăle și făina peste cartofi și ceapă.

Condimentează compoziția cu sare și piper după gust, apoi amestecă bine toate ingredientele până obții o compoziție omogenă.

Încinge ulei într-o tigaie adâncă sau într-o cratiță. Formează mici bile din compoziția de cartofi și presează-le ușor pentru a le da formă de tocinei.

Prăjește tocineii în uleiul încins până devin aurii și crocanți pe ambele părți.

Scoate tocineii pe șervețele de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.

Servește tocineii calzi, alături de smântână sau alte sosuri preferate.

Poftă bună!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank