Am făcut 1000 LEI pe lună doar cu laptopul și telefonul mobil și doar utilizând internetul, și asta extra-job. Adică în afara jobului.

În acest articol vorbim despre cum să faci 1000 de lei pe lună, fie că ai job fie că nu.

Există mai multe surse de venit pe care le-am folosit. Toate implică muncă la laptop sau telefon, dar o muncă pe care o poți face, care nu este imposibil de făcut. Întâi am să vă spun rețeta mea, adică cum eu am făcut, în speranța că și voi dragii mei cititori ve-ți face la fel.

Munca pe care am depus-o nu este grea și poate fi chiar distractivă. Am utilizat mai multe căi. Să încep cu prima:

Calea 1

Răspunde la sondaje de opinie

Iată care sunt site-urile pe care vă recomand să vă faceți cont și pe care să lucrați pentru a câștiga bani:

#1 MOBROG

Este un site care te plătește. Trebuie doar să îți faci cont, poți să-ți faci cont AICI pe acest link, și să începi să răspunzi la sondajele la care ești invitat pe email. Este posibil să nu primești din prima zi invitații însă cu timpul vin. Durează puțin să răspunzi la un sondaj de opinie și odată ce ai acumulat suma de 5 EUR îi poți retrage.

Pentru a retrage bani ai nevoie de un cont de PayPal în care să-i retragi. Pentru a-i retrage pe card trebuie să atașezi un card contului tău de PayPal. Este simplu, mai simplu decât sună. În cazul în care nu știi cum să-ți faci un cont de PayPal doar caută pe YouTube: Cum să-ți faci un cont de PayPal, și vei vedea că ai mai multe videouri care te învață cum să-ți faci și cum să atașezi un card de un cont de PayPal. Alege unul dintre ele și fă ce îți arată acolo.

Verifică permanent dacă ai invitații noi de a participa sau activează-ți notificările la aplicația de email pentru a vedea când primești emailuri noi. Unele pot fi și vor fi de la MOBROG dacă îți faci cont. Sunt practic invitații de a face bani.

#2 Daedalus Online

Este un alt website la fel de bun dacă nu chiar mai bun decât cel anterior. Aici plățile sunt mult mai mari și sondajele mult mai dese. Prin urmare mai mult de muncă și mai mulți bani de primit. Fă-ți cont AICI pe acest link și începe și tu a câștiga răspunzând la sondaje de opinie.

Singurul inconvenient poate este cel al faptului că nu poți scoate banii când vrei tu odată ce ai acumulat suma minimă de retras, adică cei 10 EUR sau mai mult. Plata se efectuează la o dată fixă, undeva pe data de 15 a fiecărei luni. Și se efectuează pe un card bancar. Însă chiar și așa este site de top în domeniu, dacă nu cumva numărul 1. Sau cel puți așa îl consider eu. Asta pentru că au chestionare atractive d.p.d.v vizual, plătite bine, au concursuri cu premii lunare, ș.a.m.d.

Acestea două sunt site-urile care în prezent sunt cele mai serioase și bune de la noi din țară. Urmează să vă dezvălui calea nr. 2.

Calea 2

Marketing-ul afiliat

Pentru a promova produse prin intermediul platformelor de marketing afiliat trebuie să ai un profil de Facebook sau o pagină de Facebook sau orice altă rețe de socializare cu foarte mulți urmăritori care să cumpere produsele pe care le promovezi. Tu din fiecare vânzare primești un comision, care poate fi de 10%, 5% și așa mai departe.

Sau poți opta pentru campanii cu lead-uri, adică, campanii care să aducă clienții să întreprindă o acțiune, de exemplu cumpărarea unui anumit tip de abonament de telefonie, sau altor servicii.

Însă repet, ai nevoie fie de un blog care să aibă un număr considerabil de cititori, fie de mulți urmăritori pe Facebook, Twitter, etc.

Una dintre platformele de marketing afiliat este Profitshare. O platformă românească de calitate.

Calea 3

Folosește-ți cunoștiințele

Este imposibil să nu cunoști chiar nimic. Trebuie să te pricepi la ceva sau să înveți să te pricepi la ceva care ține de munca online. De exemplu la scris, la programare, la design, etc.

Așa că poți munci online pe platforme de freelancing sau în afara lor pentru bani. Poți scrie articole dacă te pricepi la scris, poți programa ceva pentru cineva dacă te pricepi la programare sau poți face un site cuiva dacă te pricepi la făcut site-uri. Poți avea și alte skill-uri și sunt multe domeniile care se caută pe net prin urmare și tu acolo un loc pe piață.

Site-uri de Freelancing utile și pe care chiar poți câștiga bani sunt Upwork sau Freelancer. Sunt site-uri serioase însă trebuie să fii și tu serios și să cauți clienți serioși.

CALEA 4

Aplicații și jocuri

Puteți juca jocuri și câștiga bani. Unul dintre aplicațiile cu jocuri este BigTime. O aplicație care îți oferă mai multe jocuri pentru care ești plătit dacă le joci. Cau cât ești mai bun la un anumit joc, cu atât câștigi mai multe puncte și implicit mai mulți bani.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank