Există multe site-uri de freelancing în ziua de astăzi cu care poți câștiga un venit frumușel la domiciuliu. Majoritatea presupun însă să lucrezi pentru un client. Pe unul însă poți lucra direct pentru platformă. Acesta se numește Remotask.

Joburile de pe Remotask presupun efectuarea de diferite task-uri precum categorisirea de obiecte sau sarcini asemănătoare. Este un website care necesită dexteritate în mânuirea mouse-ului deoarece acolo trebuie să definești spații care uneori pot ajunge de doar câțiva pixeli.

Mai pe scurt este un site care pune la treabă mintea și trupul, mai exact mâna.

Acest website pune mintea la treabă deoarece trebuie să discerni obiecte, spații, grupuri de cuvinte ca făcând parte dintre o categorie, sau cuvinte individual. Este un site foarte simplu iar joburile apar constant.

Pe acest site se pot câștiga și 600 RON pe lună. Trebuie însă să lucrezi atent și cu răbdare. Nu necesită cunoștințe speciale de programare trebuie însă totuși să știi limba engleză pentru a deslușii training-urile care îți apar acolo înaintea fiecărui job. Pentru că înainte de fiecare job ai niște instrucțiuni pe care trebuie să le citești pentru a efectua cu succes sarcinile.

Este un website plăcut și poți ușor avansa în funcție pe site dacă ești bun, dacă obții rezultate bune. Asta însă cum am mai spus necesită să fii cât mai bun pe toate task-urile. Odată ce ai primit funcția de review-er ești mai bine plătit.

Dacă vrei să-ți faci cont pe Remotask o poți face aici pe acest link și primești 10 $ bonus la înscriere.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank