Dacă îți plac muncile monotone, care să nu-ți obosească prea mult gândirea, Remotask e pentru tine. Sună ca un anti-slogan, dar nu e. Uneori ai nevoie de munci liniștitoare. Gen să pui alb la alb, negru la negru, verde la verde, etc. Cam despre aceasta este vorba pe Remotask.

Cât poți câștiga cu Remotask? Nu știu a cui e platforma, nu știu cine este CEO, ș.a.m.d. Cert este că Remotask este o muncă pentru oricine. Sau cel puțin pentru oricine deține un laptop sau PC. Necesită atenție și răbdare dar nu bătaie de cap. Sau poate foarte puțin. Este o muncă pentru mamele casnice care au grijă de copii lor. Pentru mame sau pentru cei ce vor un venit suplimentar.

Revin la întrebare. Cât? Cât poți câștiga? Răspunsul: între 0.5 $ și 1$/oră. Acest lucru înseamnă puțin. Este totuși un venit. O opțiune dacă nu ai altceva mai bun de făcut. La zece ore ai 10 dolari. La astfel treizeci de zile ai 300$. Ceea ce nu e chiar de lepădat.

Cum am spus încsă e o muncă repetitivă. Uneori trebuie să categorisești. Ceea ce necesită și logică. Așa că dacă ai răbdare, te descurci la categorisit și ai mult timp liber, încearcă Remotask AICI. Plătesc săptămânal.

Trebuie să te califici pentru fiecare serie de task-uri la care te înscrii urmând un mini-training și înțelegând instrucțiunile. Așadar îți trebuie și cunoștințe de limba engleză. Dar parcă unde nu trebuie cunoștințe de limba engleză în zilele noastre în special în ceea ce privește freelancing-ul?…

Ca o metodă alternativă mai bună îți recomand două site-uri de Freelancing pe care poți câștiga…mult să spunem. Am întâlnit o tipă care făcea o grămadă de bani pe Upwork pe Copywriting. Așa că dacă te pricepi la programare, la scris, la design, sau la o nișă anume care este disponibilă pe Upwork, încearcă. Înscrie-te dacă nu ai făcut-o pe Upwork sau Freelancer.com și încearcă. Poate este pentru tine.

Apropo de Freelancing, AICI ai un articol foarte bun scris despre aceasta. Îți doresc succes și bani!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank