De când mă știu că am început într-ale blogging-ului, site-urile mele au fost hostate de Claus Web. Adică de prin 2011.

Am avut un site cu numele meu întreg după care, la presiunea familiei, și din cauza unei mătuși care comenta cu maicămea postările, l-am șters dupa câtiva ani, unul sau doi, deși era în creștere ca numar de cititori. Mai târziu aveau să înțeleagă că și aici e o pâine de mâncat sau un pesmet de ros între dinți, cine are.

Mai târziu, prin 2013 am avut niște probleme personale după care aveam să mă ocup cu alte treburi ca mai apoi, prin 2017, inspirat de perseverența veteranilor, precum Zoso sau Cetin sau Miruna sa deschid altul. De perseverența, pasiunea și de verva care se vede în articolele dumnealor.

Firma Claus Web am ales-o la recomandarea lui Vali dintr-un articol în care recomanda câteva firme de hosting.

Așa că la început am ales un pachet mai simplu și mai ieftin, de tip shared-hosting. Îmi ajungea, site-ul meu era la început.

Odată ce a crescut numarul de cititori și odată ce a crescut și necesitatea de spațiu mai mare am optat pentru pachete de hosting care să se plieze pe nevoile site-ului de la momentele respective.

Cei de la Claus Web au răspuns întodeauna la email-uri când i-am solicitat, și au un serviciu de suport care răspunde promt. Te face să crezi că ești cel mai important client al lor. Îi tratează pe toți clienții cu același interes.

Sunt profesioniști, așa ca îi recomand.

Astăzi mi-am recitit email-urile și mi-am adus aminte că mi-a venit factura la hosting. Bani pe card nu aveam așa că am mers 10 Km până la un bancomat pentru a alimenta cardul, să am bani pe card cu ce plăti factura. Am ajuns acasă obosit, am luat laptopul în mână si cardul, și am inițiat plata. Am primit mesaj că plata a fost efectuata cu succes.

Nu puteam amâna. Mai avem noi românii o zicală: nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Așa că acum stau obosit dar satisfăcut pe pat și scriu această postare de pe un smartphone. Urmează să mai verific o dată dacă am primit confirmarea plații pe mail, pentru a dormi liniștit.

Recomand Claus Web.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank