Recomand să-ți cumperi această carte dacă vrei să acumulezi sume mari de bani, fie ele online sau offline, dacă vrei să-ți deschizi o afacere, dacă ai deja una, sau dacă vrei să ai succes indiferent ce înseamnă acest lucru pentru tine. O găsești pe ACEST LINK pe Emag sau AICI pe Elefant.

Cartea te ajută să înțelegi unde greșești și ce ai de făcut pentru a progresa în cazul în care stagnezi. Te ajută să înțelegi de ce nu ai mai mult succes și te face să înțelegi că este bine și așa cum e. Doar când vei înțelege cum să te mulțumești cu ceea ce ai acum, în momentul acesta, vei putea pune mâna să faci mai mult, fie că este vorba de succes, bani, etc.

Această carte este despre a renunța la gândurile negative asupra propriei persoane. Este despre a nu te mai judeca tu însuți, despre a nu mai gândi rău despre tine însuți. Uneori poți gândi despre tine ceva de genul: ce prost sunt, sau ce prost am fost, sau ce leneș sunt. Acest lucru se întâmplă pentru că nu vrem cu adevărat un lucru. Cum vine aceasta? Atunci când vrei ceva, te duci și faci acel ceva. Este foarte simplu. Nu contează prea mult ce spune lumea. Este mult mai indicat să nu ții cont de judecățile venite din exterior. În general oamenii care au succes sunt discutați pe la colțuri și sunt împroșcați cu noroi.

Mare parte dintre noi vrem confort și siguranță, vrem certitudine. Însă autorul acestei cărți ne spune că nu certitudinile sunt calea spre succes. Incertitudinile și riscul mai degrabă. Certitudinile sunt mai degrabă calea spre plafonare.

Calea spre succes este acțiunea. Se spune că sunt trei moduri de a face un lucru…a acționa bine (modul bun), a acționa rău (modul rău) sau a nu acționa deloc (modul cel mai rău). Așadar acțiunile ne definesc și nu gândurile. Spre exemplu tu te gândești că vrei să fii milionar și să duci o viață de lux. Acest lucru nu se va întâmpla dacă nu muncești nimic. Teorema precum că dacă vrei să obții ceva tot universul conspiră la dorința ta este doar o poveste. Este necesară acțiunea.

Perseverența este un alt lucru foarte important. Autorul ne dă exemplul unui om rătăcit în junglă. Poate fi la jumătate de kilometru de civilizație sau poate fi la 30 de Km. Însă cel mai important este să nu stea pe loc deoarece nu are de unde știi când va ajunge la oraș. Așadar trebuie să perseverezi indiferent cât de greu ți-ar fi, și chiar dacă obercăi pe întuneric și nu mai vezi vreo lumină la capăt. Cu cât e mai greu drumul cu atât mai plăcută este răsplata.

Arnold Schwarzenegger, celebrul culturist austriac, a vrut să joace în filme americane pe când era tânăr. Acest lucru era imposibil pe atunci. El însă a făcut acest lucru posibil. A tras din greu la sală. Și nu doar într-o zi ci zi după zi. Nu i-a păsat de vecinii care râdeau de el precum că ar fi nebun. Și-a lucrat sistematic mușchii până a ajuns să fie campion și să primească șansa de a juca în filme. Și-a îndeplinit visul pas cu pas. Credeți că pe el nu l-au durut mușchii. Credeți că el nu era frânt de oboseală? Credeți că el sau alții ca el nu au avut îndoieli în ceea ce privește șansele de a reuși? Ba bine că a avut. Însă a mers înainte. Și-a vizualizat succesul, corpul pe care îl vrea, și a câștigat.

Lumii în general nu-i pasă dacă ai tu succes sau nu iar mania persecuției este de multe ori un lucru care ne tulbură când ne așezăm la masa de lucru. Suntem persecutați de frați, de părinți, de colegii de muncă, de șefi, în gândul nostru, iar noi nu ne putem face treaba…total greșit. Vă dau un exemplu din viața mea: am învățat la școală într-o cameră care era și bucătărie, și dormitor, și living, în care televizorul mergea mereu iar certurile nu conteneau. Așadar aveam numai surse de distragere a atenției, acest lucru nu m-a împiedicat să iau BAC-ul.

Lumii nu-i pasă dacă ai tu succes sau nu. Nu-ți stă nimeni în cale cu adevărat dacă chiar vrei să faci ceva. Sunt atâtea persoane care au mai avut succes și înainte ta și vor avea și după tine. Așa că nu trebuie să-ți fie frică să ai succes!

Comandă AICI cartea pe eMAG. Chiar merită citită pentru că este o lectură ușoară și te pune pe drumul succesului, indiferent de ce ar însemna succes pentru tine.

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank