Am o scurtă și succintă recomandare pentru voi. Este gratuită și nu cecesită să cumperi nimic. Nici ceva fizic și nici ceva digital. Recomandarea mea este: fă sport! Minim 30 de minute în fiecare zi. Și hidratează-te! Minim 2 L de apă pe zi. Nu contează că e minerală sau plată. Spre exemplu eu beau mai mult minerală.

Și ca să nu spuneți că treaba este de genul fă ce spune popa nu ce face popa mi-am însușit rolul de a fi un exemplu activ în sensul acesta. Astăzi am alergat 5Km. Acest lucru l-am făcut în aproximativ 30 de minute. Nu m-am simțit obosit, semn că încă am o oarecare condiție fizică.

Activitatea fizică vine la pachet cu enorm, enorm de multe beneficii. Dar nu uita totuși și nu neglija celelalte sectoare ale vieții. Te-am lăsat cu bine. Și sper să te apuci și tu un pic de alergat sau de sport indoor. Măcar 10 flotări. Când ai timp. De preferat dimineața.

Bonus. Dacă vrei să faci sport în casă am aici un articol care vorbește despre trei aplicații cu care poți face sport și în camera ta sau în curte.