UPDATE IMPORTANT: NU MAI FOLOSITI ACEASTA APLICATI IN NICIUN FEL! E teapă!!! După ce am depus aproximativ 51 USDT suma de retragere mi-a luat comision 50 USDT pentru o retragere pe Blockchain si mie mi-a lasat 1 USDT si ceva. Deci comision 50 de USDT luati ca la alba neagra, eu rămânând cu UNUL.

Ceea ce fac cei de la Stormgain este în așa fel calculat ca tu să nu poți retrage niciodată criptomonedele, suma, trebuie să ai o sumă minimă de retragere a criptomonedei, pe care niciodată nu o vei indeplini, pentru că constant o măresc. Așa că banii nu-i poți retrage niciodată.

De-asemenea minarea în cloud este tot mai mică pe zi ce trece.

Repet, ștergeți-vă conturile de pe Stormgain. Nu e glumă. Eu am transformat vre 60 de XRP în Stormgain în USDT, pe care i-am transferat în Blockchain. Am obținut eu în final 1 USDT și ceva iar comisionul a fost de 50 USDT. Deci am pierdut vreo 60 de dolari în XRP. Eu am rămas cu un EUR în Blockchain, după ce am transferat XRP în valoare de peste 50 de USDT pe Storgain ca să-i pot retrage pe Blockchain.

Stormgain e țeapă!

Permanent măresc limitele de retragere în așa fel încât tu să nu poți retrage și să nu ai de-ajuns cripto să poți retrage.