Acum după aproape 10 zile de utilizare a acestei aplicații cred că am dreptul să-mi dau măcar un pic cu părerea.

Am să scriu în primul rând în acest articol ceea ce vă interesează cel mai mult. Și anume cât. Cât poți câștiga cu această aplicație. Și apoi cum. Legal, bine-înțeles.

Conform spuselor, sau mai bine zis scriselor lor, poți câștiga fără să plătești nimic (decât poate factura la telefon) 20,47 USDT lunar. Ținând cont de faptul că 1 USDT = 1 USD, la momentul actual, acest lucru înseamnă că poți câștiga 20,46 $. Ceea ce nu e un lucru de lepădat. 20,46 dolari la momentul de față sunt undeva la 80 RON. Deci?

Dacă vrei să îți faci cont pe StormGain o poți face AICI.

Și acum să și spun cum funcționează toată treaba. Cel puțin atât cât mă pricep. Este vorba despre minare de criptomonede în cloud. Ceea ce înseamnă că nu folosești resursele telefonului sau laptopului tău. Toată treaba este că o dată la 4 ore trebuie să activezi minarea în cloud de pe aplicație. Sau de pe site. Aplicația cred că o găsești pe atât pe App Store cât și pe Google Play. Au însă și site web. Este sigură, este legală, și din ce îmi dau seama după review-uri și profitabilă. Adică, na, oamenii sunt mulțumiți de ea.

În afară de a fi o aplicație de mining în cloud, StormGain, este în primul rând o aplicație de trading. Așa că poți să vinzi și să cumperi criptomonede până îți iau foc degetele. Asta ca să fiu și puțin ironic.

Spor la câștigat bani cu această aplicație interesantă!

Update:

Trebuie să ai minim 50 USDT minați pentru a putea retrage 50 USD într-un cont bancar. Vezi te rog imaginea de mai jos: