Sunt nascut pe vremea comunismului. Cand s-a produs catastrofa de la Cernobil aveam doi ani. Evenimentul a avut repercursiuni asupra mea. Am avut o problema la plamani. Am reusit sa supravietuiesc.

Erau vremuri grele. Dar parca acum sunt usoare?

Filmul este o drama. Este prea dramatizat dupa parerea mea. Lucrurile nu au stat chiar asa dupa cum arata filmul ci mult mai naspa.

Este o productie care este interesanta macar pentru a reaminti copiilor care doar au auzit despre asta ce a fost atunci, prin ce am trecut.

Mai nou Romania este scena unei noi centrale atomice. Se urmareste construirea unei noi centrale chiar la noi in tara. Se spune ca reactorul va fi sigur si mic. Asa a fost si la Cernobil. A fost sigur pana s-a ajuns la neprevazut.

Filmul este unul bun. Lipseste poate elementul actiune. Elementul de morbiditate insa respira prin toti porii personajelor. De-altfel si insasi denumirea de Uraniu este una morbida care denota ceva morbid.

Scenariul este unul bun imbogatit insa cu personaje fictive. Adevarul insa nu-l vom stii niciodata. O parte din el insa poate fi gasit in film sau poate fi gasita macar anintireaa ceea ce s-a intamplat si nu poate fi contestat.

Merita urmarit! Are cinci episoade.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank