După cum bine știți, eu nu recomand lucruri pe care nu le-am încercat. În nenumărate ori v-am recomandat sportul, alergarea sau mersul la sală. V-am recomandat să evitați sedentarismul. Pentru că ajungi vârste la care se va cunoaște. Atât fizic cât și mental. Apoi devii frustrat, că uiți, că te dor șalele și așa mai departe.

Lucrul pe care îl anunț eu astăzi este programul “Cura”.

Ce presupune acest program o să vi-l spun după 28 de zile, adică după patru săptămâni. Și dacă merită încercat sau nu.

Este vorba în primul rând de o detoxifiere, energizare și creșterea imunității organismului. Dar și de îmbunătățirea tonusului și stării de sănătate fizică și psihică.

Se bazează în primul rând pe sport, apă, hrană și suplimente nutritive. Dar și pe altceva. O să scriu la urmă mai în detaliu după ce va fi luat sfârșit acest experiment propriu. Dacă ve-ți fi interesați, și dacă în primul rând va da rezultate bune, o să vi-l recomand și vouă. Asta bineînțeles după ce vă voi fi explicat în prealabil ce și cum.

Progamul “Cura” și experimentul “Cura”, va începe de săptămâna viitoare. În cazul în care va da rezutate, voi reveni cu un alt articol și cu drag vi-l voi recomanda și vouă.