Cumpărându-ți o mașină foarte scumpă, de lux, sau ceasuri Rolex sau mai știu e ce altceva ce este un atribut al oamenilor bogați, epatezi, mai ales dacă le iei în leasing, greșești. Astfel trezești invidie, invidie amestecată cu admirație.

Când vezi chestii mai mult sau mai puțin de lux la alte persoane parcă ai vrea și tu, parcă îți trezește și ție pofta să fii la o altă clasă, în altă ligă. Crede-mă că e mai bine să te înfrânezi, să te abții.

Cunosc multe cazuri de oameni îmbrăcați sărăcăcios, de nu dădeai doi bani pe ei și îi considerai cerșetori și care erau miliardari. Chestia pe care o făceau ei erau să se mențină așa, să nu trezească invidia și atenția cui nu trebuie. Pentru că cu toții știm cum merg treburile în RO.

Așa că omul umblă cu blugi mai scurți decât măsura lui, puțin murdari, se îmbracă umil, și e plin de bani, și nu știu asta decât foarte puține persoane. El are însă un cont gras. În timp ce alții o ard șmecherește prin cluburi de fițe, cu mașini luate în leasing, ultimele telefoane apărute luate pe credit, și …epatează.

Nu e rău când vrei să o mai faci din când în când, să te mai dai rotund cu câte ceva. Însă uneori poți întrece măsura cu epatarea, cu lauda, și poți pății cum au pățit celebri de-acum Tate sau alte personalități, ca Piedone, care tăia și spânzura și a făcut vreo câțiva ani de pârnaie, sau Becali care a lăsat-o mai moale cu emfaza în presă, tot după pușcărie.

Desigur, cazurile astea sunt de vedete arhicunoscute însă crede-mă că și la nivele mai mici poți stârni invidie și ură când te afișezi cu chestii de lux, mai ales dacă nu e cazul, și te poți trezi cu probleme, din nou pentru că…așa merg treburile în RO.

Așa că e mai bine ciocul mic și joc de glezne și fără a-ți etala conturile pe blog sau în public.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank