Auzeam la un moment dat că unii care cumpăraseră Bitcoin, când era foarte foarte ieftin, își pierduseră suporturile pe care erau stocate, apoi când a crescut incredibil de mult îl căutau prin tomberoane sau angajau oameni care să-l caute.

Credea cineva că o să aibă o asemenea valoare? Banii sau criptomonedele au valoare doar atunci când au o putere de cumpărare. În momentul de față prețul criptomonedelor este scăzut față de acum doi ani, spre exemplu. Raportat la perioada ultimului semestru a crescut.

Ce e de făcut așadar? Să cumpărăm criptomonede? Dacă prețul acestea va scădea și ne trezim cu banii aruncați pe fereastră…?

În cazul în care am fi cumpărat acum doi ani o criptomonedă, Litecoin să spunem, anul acesta am fi pierdut cam jumătate din bani deci nu ar fi fost bine. În cazul în care am fi cumpărat această criptomonedă acum 2 luni și am fi vândut-o astăzi, am fi fost în câștig cu o treime. Ceea ce înseamnă că trebuie să profităm de prețul crescut pentru a vinde și de prețul scăzut pentru a cumpăra. Ori aceasta este o regulă valabilă și pe piața bursieră, a fost valabilă oricând și va mai fi valabilă încă mult timp.

Când te bate gândul să cumperi criptomonede gândește-te să vinzi o parte din ele când prețul este ridicat și să cumperi când este mic. Aceasta ar fi regula care guvernează această piață. Desigur, lucrurile sunt mult mai complicate, pentru început însă aceasta este regula numărul unu.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank