Cu blogul acesta nu a fost ușor oricât mi s-ar fi părut mie sau mi s-a părut după. Au fost nopți nedormite, muncă tehnică depusă, sute emailuri trimise și primite, sute de ore de creare de conținut, sute de sesiuni de lucru lungi, fără a-mi dezlipi ochii din monitor. A fost un proiect care a meritat nu doar financiar ci și așa, pe plan personal. Sper ca acest blog să reziste cât timp voi fi în viață, nu că aș avea de gând să mor dar sper să dureze cât timp voi trăi pentru că scrisul rămâne pentru mine uneori singura modalitate de a evacua tensiunile și presiunea care se adună în mine din factori externi sau interni.

Acum apele s-au mai liniștit. Blogul nu mai are așa mult trafic organic, mai mult direct, mai mult referrali, ceea ce cred că e bine deoarece lumea intră pentru tine și ceea ce scrii și nu pentru că articolul e optimizat SEO sau că ai scris pentru Google.

Cumva cred că am luat un concediu sabatic cu proiectele mele online și deși poate acest concediu nu a fost chiar o ruptură totală de tot ce înseamnă muncă pe partea de online, acest concediu s-a cam sfârșit și mă simt pregătit pentru un nou proiect, pentru o nouă nebunie. Și simt că va urma asta. Nu știu dacă va fi un canal de YouTube în care să postez regulat, un podcast sau altceva de genul dar cred și știu că va urma următorul lucru, the next thing, care să-mi consum energie debordantă și uneori prea multă ca unui tip bolnav de ADHD.

Am fost învățat să nu stau, să nu pierd timpul, o educație pe care am primit-o de mic copil și până la vârsta la care eram mai mult decât matur și deja copt la minte. Așa că nu poți să mă vezi prea mult timp că stau aiurea, mereu îmi sunt ocupate mâinile sau mintea, și vă recomand și vouă același lucru pentru că există timp pentru stat la cimitir, asta e concepția mea. Nu zic să nu iei pauze, să nu te odihnești, să nu dormi, ele sunt necesare, dar cât timp ceilalți sunt la muncă și prestează ceva nu poți pur și simplu să stai.

Am ținut această cuvântare în scris pentru că simțeam că am nevoia, și că trebuia să vă anunț că acest blog a ajuns la un punct, la o maturitate, că nu este prea mare dar are însemnătate și că am muncit prea mult timp pentru el ca să renunț la el. Și pentru a vă anunța presimt că va urma și altceva nici eu nu știu ce, dar îmi voi îndrepta energia pentru a crea un ceva nou. Vă salut!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank