sau reșeuoului. Dacă nu știți ce este acela reșeu vă zpun că este un dispozitiv de încălzire foarte periculos, pe care nu-l mai întâlnești în vremurile de astăzi. Acesta a fost invetat chiar de tataăl meu și s-a dovedit a fi un eșec total multe persoane găsind-uși sfârșitul prin eclectrocutare prin el sau prin incedii.

Să vă explic mai clas ce înseamnă un reșeu.

Un reșeu este un dispozitiv, la început improvizat dintr-un boțar de construcție și prin care circulă fire de wolfram . Un material rezistent la ardere și care produce foarte lumină, dar mai ales foarte multă căldură. Singurului lui risc este că curentul este expus direct spre sursa pe care trebuie să o încălzească și care este, firește, din metal, care conduce căldura mai departe spere cana sau oala cu apă ce trebui încălzită.

În afară de asta nu are nicio protecție sau garanție că, copii pot pune degetele acolo electrocutându-se punându-șimâna acolo, sau introducând o sârmă de metal conductor electric care poate transmite 220 V spre victimă. Acesta putânduse electrocutându-se pe loc.

Astăzi o să vă povestesc povestea reșeului de la mine din casă.

Mama încălzea ceva. Ceai cred. Eram în bucătăria mare ceea ce înseamnă că nici șapte ani nuaveam. Din curiozitate am băgat o sârmă acolo să văd ce se întâmplă. În reșeu-ul deschis. Drept urmare, m-am electrocutat. Dar nu într-atât de tare pentru că eram uscat la picioare. Iar capcana ca să zic așa nu și-a făcut efectul.

Probabil nici sârma pe care am aleso era una din cupru, care conduce curentul în mod corect.

Așa că am scăpat cu viață, puști fiind, vreo 5-6 ani să vi avut, de o tragedie, care putea pune probleme familiei, din vina tatălui, neatent cu ce aduce în casă