Este unul dintre produsele pe care le am de vânzare la micul meu chioșc de artizanat și suveniruri. Este un produse valabil. Îl am ca produse de vânzare de peste 5 ani și se vinde foarte bine. Există în două varinate, cel tratat cu ulei de in și cel fără. Pe cel tratat cu ulei de in îl găsiți AICI pe Emag.

Ceea vreau să spun în plus față de descrierea de pe Emag este faptul că merită banii. Că se poate curăța ușor cu zeamă de lămâie, pentru că dacă pui altceva ulterior în el, altă mâncare tradițională, să nu se împrumute mirosul.

Este un platou care trebuie să fie prezent în casa oricărui gospodar sau oricărei persoane care mănâncă tradițional – slănină, ceapă, brânză, mămăligă, tochitură, ș.a.m.d.

Este tratat cu ulei de in pentru a nu putrezi repede și poate fi folosit pe perioade foarte îndelungate. Îmi aduc și aminte acum de tigaia bunicii mele pe care a lăsat-o moștenire mătușii și care ne-a rămas nouă. Este o tigaie veche în care toate ochiurile ies excelent, mai bine ca în oricare altă tigai modernă sau nouă astăzi pe piață. Asta înseamnă să faci economie. Și dacă găsești un lucru de valoare pe care crezi că-l poți folosi mult timp în bucătărie nu ezita să-l cumperi. La fel cum este acest platou.

Prețul pe Emag este acceptabil dat fiind faptul că este și tratat cu ulei de in pentru a ține mai mult.

Platoul îl găsești aici de vânzare.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank