Au răsărit, de curând, sau de mai mult timp şi nu i-am văzut eu, tot felul de persoane care se autoproclamă ghizi financiari. Iți recomandă să investeşti în Mintos. Adică să pierzi banii cu i-am pierdut şi eu.

Povestea este simplă. Azi am transferat banii către Mintos. Transferul l-am făcut prin TransferWise, un serviciu de transfer care e super eficient şi banii i-au trimis în 25 de minute. Îl recomand pentru rapiditate şi pentru simplitatea de utilizare. Poți transfera bani de pe cardul tău pe orice alt cont sau card, oriunde în lume şi ajung în 25 de minute.

Revin la bubă. Apoi, după transfer, cei de la Mintos mi-au închis contul. De ce? Încă mai astept raspuns de la ei. Le-am trimis un mail în care le spuneam că dacă nu-mi recuperez banii îi dau în judecată sau sesizez organele care se ocupă cu astfel de fraude pe internet.

Potrivit lor, adresa mea de email nu e înregistrată deşi cu cateva minute mai devreme vorbisem cu ei şi totul părea în regulă. Adresa de email Nu, s-a evaporat din baza lor de date, Password…trebuie recuperat în baza adresei care s-a evaportat. Deci băieții s-au mişcat bine şi mi-au laut banii mei repede. Cine ştie prin care buzunar si-au gasit locul prin Latvia, sau unde mama-lor au ei sediul.

Confirmare că au primit banii

blank

 

Dovadă ca nu mai am contul după ce am încercat să ma loghez de 10 ori cu adresa şi parola corectă:

blank@

Spune că adresa nu e înregistrată. Cu câteva ore în urma cu ea ma logam.

În concluzie

Mintos e o mare țeapă. Dacă vrei să faci nişte bani să se evapore ascultă de toți băiețeii crescuți pe la şcoli speciale care te îndeamnă să investeşti în Mintos. Apoi gata, s-au evaporat şi vei dormi mai bine. Căci se ştie că dacă ai mulți de la grija lor somnul e cu întorsături pe o parte şi pe alta.

Update:

După ce am trimis un email şi le-am dat un telefon în care le spuneam că nu mai am acces la cont, acesta a fost reactivat. Pot intra în cont cu userul şi parola mea. Banii pe care i-am depus încă nu au intrat. Au spus că în decursul zilei de astăzi.

Update 2:

Au intrat banii ]n contul Mintos. În sfâşit. După două telefoane date la suport clienți au reuşit să confirme depunerea. Suportul clienți e excelent. De cel telefonic zic. Cel prin email se mişcă greu.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank