Este clar pentru toată lumea că trecem printr-o perioadă de criză economică. Inflația deja a crescut și se prevede că va mai crește spun specialiștii. Ce să facem pentru a trece cu bine prin această perioadă?

În primul rând ar trebui să punem răul înainte și să ne gândim că, criza, nu va dura doar o perioadă scurtă, ci poate dura și mai mult. Așa că ar trebui, dacă avem bani, să ne cumpărăm o bucată de pământ pentru a cultiva. Nu se știe niciodată dacă nu vom rămânea fără alimente.

Mai clar.

I

Ce ar trebui să facem mai clar. În primul rând nu economii. Nu economie la mâncare, nu economie la haine, nu economie la bunurile de bază. Economie la chestiile de lux, da. La bijuterii, și la alte chestii care sunt doar de ochii lumi și pentru a părea mai importanți.

Nu e nimic rău în a epata. Fiecare se laudă cu ce are. Însă nu poți priva copilul sau familia de chestiile de bază doar pentru a avea bani.

II

Investiții. Sau măcar prezervare. Investițiile în imobiliare au fost întotdeauna cele mai bune. Așa că cel ce a făcut o asemenea investiție a fost înțelept. Investiții în acțiuni scăzute la bursă sau în cripto ce au prețul mic și care considerăm noi că vor crește. În general în cele mai ieftine.

III

Să ne panicăm. Ai văzut tu vreo persoană care îi arde casa și el stă și se uită? Da? Înseamnă că e dus cu pluta. La fel ca în proverbul care spune că țara arde și baba se piaptă-nă piaptănă*. Ar trebui să ne panicăm măcar un pic dacă nu cumva mai mult.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank