Pe cine mai interesează că Orban e premier? Eu credeam că l-au demis. Pe cine mai interesează că Bode e minstru și la ce?

Iohannis mai e președinte? A mai apărut la TV? S-a mai uitat cineva la TV? Oamenii au probleme. Fiecare cu problemele lui și prea puțini mai urmăresc teatrul Țăndărică de la TV despre ciuma roșie, restructurări, securitatea actuală și altele.

Au nevoie de noi la alegeri așa că nu ne vor lăsa să murim de foame. Pentru că nu ar mai avea cine vota.

Cred că o să fie și bine în țara aceasta. Dar nu cu liderii actuali. Nu cu puștii de pe TikTok. Nu văd parlamentul live de pe TikTok cu ochi buni. Nu văd maimuțoaiele conducând o țară. Deși, poate și acestea în viitor o să fie.

Și iată că eu scriu povești, la fel ca Creangă sau Eminescu, fără valoare politică dar cu valoare literară. Deși, eu speram invers.

Poate doar genereația 85-89 mai poate face ceva în țara asta. Generația care știe ce înseamnă să fi punctual, generația care a purtat spinii, generația care mai are spirit național și care și-ar da viața pentru patrie, generația care a făcut armata și a depus jurământ și care poate trece prin toate.

Deși și aceasta e în mare parte compromisă. Eu cred totuși judecând la rece că o să fie bine.