Am comandat un laptop de pe eMAG cu o configurație ce mi-a plăcut. 8 GB RAM. 256 SSD. Am mai avut unul asemănător acum vreo doi ani.

Atunci Windows-ul l-am instalat eu. Pe SSD se instalează altfel decât pe un hard normal. M-am descurcat oricum.

Era super tare…rula incredibil de rapid. Nu mai văzusem așa ceva. Pentru că nu-mi plăcea cum se comportă tastele față de ce aveam eu l-am returnat.

Acum câteva zile am mai returnat unul pentru că nu îmi ajungeau banii. M-am grăbit puțin când am comandat. Prețul era 900 lei. La 2 zile după prețul a urcat la 1100. În doar 2 zile a crescut cu 200 de lei. Același laptop. Credeți că e etic?

O altă fază mișto a fost când am sunat la eMAG pentru nu știu ce comandă. M-a abordat draguța domnișoară la per-tu. Când i-am răspuns la fel m-a luat cu Dv. Semn că există mulți tilică care sună crezând că vorbesc cu mama lor și le iau la per-tu pe prințesele de la call enter-ul eMAG. Și, atunci, ele fac la fel, probabil le-or fi dat vreun consemn.

În orice caz, nu e prima oară când pățesc asta cu eMAG, am mai văzut prețuri ridicate imediat după ce am cumpărat un produs. Care se înțeapă…se înțeapă, că suntem în România și din mici țepe trăim.

Update: acum prețul e peste 2000 RON.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank