Compania SOLO, una dintre cele mai succes companii în ceea ce privește contabilitatea și înființarea de PFA-uri din Romania, și care este în continuă creștere, își mărește echipa și angajează oameni.

Astfel sunt disponibile următoarele poziții:

Customer Service Officer

Un om care se încarcă cu energie atunci când îi ajută pe alții sau când rezolvă probleme, pentru a fi primul punct de contact pentru clienții SOLO.

Community Manager

Căutăm un Community Manager care să reprezinte vocea SOLO în comunitățile de freelanceri, și vocea comunităților în echipa SOLO – o persoană pasionată de comunități online, care să construiască legături cu clienții SOLO oriunde sunt ei.

Operations Specialist

Căutăm pe cineva tânăr, disciplinat și orientat spre detalii care să se alăture echipei noastre în creștere de la SOLO.

Marketing Specialist

Căutăm un Marketing Specialist super istet si creativ care să ne ajute să creștem SOLO și să scăpăm micii antreprenori de hârțogăraie. Vrem un coleg care să transforme planurile de marketing în acțiuni concrete, în imagini și cuvinte.

Antreprenor Wannabe

Căutăm oameni care au curiozitatea de a pune întrebările corecte, cât și curajul, creativitatea și independența pentru a transforma ideile în acțiune.

Dacă te interesează mai multe despre asta poți intra aici pe pagina lor și vedea în ce constă procesul de recrutare și cum aplici.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank