Inspirat ce review-urile de pe bloguri și site-uri de profil, acum mulți-mulți ani în urmă mi-am cumpărat iPhone 4S. Îl am și acum în pod. Am tras de el până chiar nu se mai putea face nimic. M-am servit de el 4 ani. A fost un telefon bun, foarte bun.

Văzând rapiditatea cu care lucreză, aplicațiile mișto de pe App Store, designe-ul plăcut, felul cum e construit, mi-am cumpărat un iPhone SE 1. Acum a apărut și iPhone SE 2. Pe atunci era doar 1. Am tras de el. Nu prea ținea încărcat după o perioadă de utilizare așa că tot îl băgam și scoteam de la încărcat frecvent. Drept urmare a trebuit înlocuit cadrul intern care face parte din dispozitivul de încărcare deoarece lamelele de contact erau pur și simplu roase, uzate. Aceasta ca să nu se mai zică că nu trag de un lucru până la ultima fază și că sunt un cheltuitor.

A mers săracul telefon încă o perioadă lungă. Cum am obiceiul să umblu cu buzunare înguste și să-mi pun telefonul în buzunar la un moment dat mi-a picat din buzunar și-am bușit display-ul. Altă cheltuială, alți bani. Măcar de mi l-ar fi reparat calumea cei de la GSM Humor dar când îl scot de la reparat, achit vreo 250 sau 300 de lei, mă uit la el iar pe display îmi apar culori de curcubeu. Căcat. Eram încă încinta atelierului de reparații telefoane, m-aș fi întors cu el să le arăt, dar probabil ar fi făcut gât precum că nu e vina lor la felul cum mă priveau de sus, de parcă eram angajat la ei le-aș fi greșit cu ceva. Eh…tinerii din ziua de astăzi…Tot la GSM Gura Humorului mi-a cerut parola la iPhone. Mă întreb dacă or fi umblat prin poze și filmulețe, probabil au făcut-o pentru că din câte am auzit se mai practică, de pe surse știu asta.

Așa că să nu vă dați parola când mergeți și reparați vreun telefon, pentru că nu e necesară. Să revin dar. După ce a crăpat și acesta și am pus și SE 1 lângă 4 S  mi-am cumpărat iPhone 7. Toate bune și frumoase până pățesc vechea poveste cu picatul din buzunar. Adică îl pun într-un buzunar îngust, buzunar din care îmi pică telefonul de fiecare dată în același loc la muncă, din același buzunar, și de fiecare dată mi se crapă display-ul. Eu de fiecare dată îl duc la reparat.

După ce am dus la reparat Blackmate-ul, de data aceasta la alt atelier de reparații (la care am aflat că nu e nevoie de parolă pentru a-l repara cum ceruse la GSM Gura Humorului) l-am pus în buzunar bucuros. Treaba era că eram prea bucuros pentru că m-am trezit că iar are probleme și acesta la mufa de încărcare. Ca să scurtez povestea, acest iPhone 7 nu a mai avut loc lângă celelalte două iPhone-uri din pod pentru că pur și simplu…nu l-am mai găsit. Cel mai probabil mi-a picat din același buzunar pe undeva pe stradă.

Între timp, am mai încercat și un Oneplus. Vreau să spun că am rămas plăcut impresionat de viteza cu care se mișcă și de interfață. Plus că are și amprentă digitală, recunoaștere facială iar display-ul este mult mai mare, și culorile mai vii. Nu mai zic de camera din spate. Așa că…la naiba…de ce nu mi-aș cumpăra un Oneplus? Ține mai mult încărcat, memorie RAM mult mai ieftină, etc. Pentru un iPhone cu 8GB de RAM plătești mult mai mult decât pentru un Oneplus de aceeași capacitate. Așa că recomand Oneplus și recomand să vă feriți să vă dați parola la vreun service când vă cere! Da, aceasta e concluzia.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank