Am căutat şi tot căutat o aplicație tip alarmă care să-mi permită să înregistrez o voce şi să o folosesc pe post de sunet de…alarmă. Poate doar sunt eu un fan al tot felul de aplicații care par utile sau care cred că-mi folosesc însă, am vrut neaparat să mă tresesc în sunetul acela de pe timpul stagiului militar. Anume: „Deşteptarea!!!”. Un sunet dur, după care era clar că nu ai voie să mai dormi nici o secundă în plus sau să te mai pui pe timpul zilei în pat.

Când credeam că nu mai găsesc nicio aplicație care să-mi satisfacă nevoia, am dat peste Voice Alarm. Mi-am înregistrat propria voce. Un „Deşteptarea!” dur şi rece. Gata să te sperie şi să te facă să te ridici de frică. Şi se pare că funcționează. Dimineața când sună alarma şi aud sunetul nu mai zăbovesc nicio clipă în pat. Se pare că mi-a intrat în sânge. Însă nu mă deranjează, chiar mă bucur. Sunt un adept al disciplinei cu toate că uneori fac şi excepții. Dar doar îndea-ajuns cât să confirme regula.

Revenind la aplicație. Este o aplicație simplă şi uşor de utilizat. Ştiu că aşa spun la fiecare review de aplicație însă chiar pe astea le caut şi le cumpăr sau le descarc gratuit.

Voice Alarm este compus doar din câteva ecrane. Cel principal arată numele sunetului setat pentru trezire, ora şi cât a mai rămas până la trezire. Tot aici găsim şi butonul de setări. În setări poți seta ora de trezire şi înregistra sunetul care vrei să te trezească. Aplicația costă doar 4,99 RON şi merită banii dacă şti că o anumită voce sau un anumit sunet te poate trezi. E faină. Recomand!