Știu. E greu și durează mult până să se strângă ceva dolari acolo pe care să-i poți retrage în bancă. Plus că trebuie și declarați la fisc fie vorba între noi, în declarația unică. Dar dacă vrei, cu voință și răbdare poți aduna cei 100 de dolari necesari pentru retragere. Nu sunt mulți bani. Dar dacă ai destulă răbdare să crești un site mare, un salariu ți-l poți asigura doar din AdSense.

Ca să vedeți că se câștigă bani cu AdSense am să las un print mai jos.

Sunt 2,33 EUR. Aceștia nu pot fi scoși decât într-un cont bancar. Contul pe care l-ai declarat sau urmează să-l declari pe contul tău de AdSense.

Să-ți faci un cont de AdSense nu este foarte greu. Ca să-ți fie acceptat trebuie să ai un site/ blog cu conținut. Ei au anumite standarde. Sau mă rog, aveau. În genul ca articolele să fie originale, să nu imite alte site-uri, etc.

Nici mie nu mi-a fost acceptat din prima. Probabil pentru că aveam prea puține articole.

Mulți blamează AdSense pentru că oferă prea puțin. Decât nimic eu zic că este mai bine cu AdSense. Al doilea motiv este faptul că oferă reclame care nu sunt în acord cu articolul sau întreg website-ul. Aceasta nu ar fi o problemă. AdSense îți arată reclame la tu ce ai căutat deja pe Google.