Cu toate astea încasez ceva lunar. Și e tentant să vrei să te avânți mai mult cu capul înainte. Însă am ales să zic pas, adică e doar un hobbye. Pentru mulți care nu mă cunosc și știu că scriu pe un blog am un răspuns la ceea ce îi macină cel mai mult, dacă câștig ceva din asta.

Răspunsul este da, cât să pot menține blogul, pentru că trebuie să plătesc hostingul și domeniul, și îmi mai rămâne și mie de o apă tonică și un pachet de țigări eventual.

Nu intenționez să rup norma la scris, nu intenționez să dau eu tonul, deși aș putea pentru că știu cum se dă un ton. Pur și simplu nu. O fac ca hobbye, ca metodă de relaxare, ca pasiune, ați văzut doar, am scris și poezii, un volum.

Adevărul este că nu prea mai poți trăi exclusiv din asta fie că ești nou sau cu ștate vechi, e din ce în ce mi greu cu privire la oferte de la potențiali clienți. Internetul e plin.

Dar na, să presupunem că mai-marii bloggerilor știu ce fac și continuă să scrie, să posteze, ca și cum nu se observă la buget, dar vă garantez că se observă.

Ca hobbye, e bun. Poți să te exprimi liber, să te descarci. Ca job, nu știu cum e și nici nu vreau. Oricum ar fi poți încerca. Dar nu îți imagina că vei trăi doar din asta, sau cine știe, poate după vreo 10 ani dacă ești norocos.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank