Ca scriitor, fie pe blog, fie la mașina de scris, la laptop, la telefon, cu pixul, cel mai mare pericol este să te simți constrâns. Atunci începe declinul. Poți să-ți ieși din acest lucru dacă îți dai seama la timp.

Și din acest motiv scriu pe blog despre orice îmi trece prin minte. Bat la taste așa cum vorbesc. Am învățat cum să fac asta, pot spune că laptopul și tastele sunt o prelungire a minții sau mâinii mele la fel cum era spada pentru un luptător sau sapa pentru un țăran.

Cu ele își câștigau nu pâinea ci traiul. Dintre a câștiga pâinea de zi cu zi și a trăi e mare diferență. Când câștigi traiul te simți împlinit și liniștit. Pâine o poți câștiga și prin metode ilegale însă traiul îl câștigau doar bătrânii de demult, nici eu nu i-am prins, doar am auzit de la bunica.

Așa că orice ai face în domeniul scrisului sau al artei vizuale sau de orice fel simte-te liber să te exprimi. Libertatea de exprimare este garantată de constituție, de lege. Ai voie să te exprimi în scris și oral, și prin semne, ai voie să te exprimi.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank