…doar ce-mi ajunge pe la urechi, la TV nu mă uit, și ce-mi mai pică informații de pe bloguri. Nu sunt interesat de politică, nu sunt interesat de sport, cel puțin nu în mare măsură.

Ceea ce mă interesează sunt legile care mai apar și modificările, și chestiile adiacente. Uneori mă captivează câte o știre când scrolez telefonul și atunci o mai citesc.

Și bine-înțeles situația mondială legată de războaiele actuale, inclusiv de cel de lângă noi din Ucraina, pentru că mă încadrez în limitele de vârstă și lista bărbaților care vor fi chemați la război în caz de ceva.

La TV mă uit foarte puțin, doar spilcuiri. De sărbători am văzut două filme la întâmplare care mi-au plăcut în rest abonamentul TV plus net se plătește la noi mai mult pentru net, la Vodafone.

Pot spune că fac bine ce fac pentru că există o avalanșă de știri mai mult sau mai puțin toxice, de scandal, la fel cum era cu băiatul ăla vedetă care a fost prins drogat la volan sau tipul ăla de fugise din țară în Italia pe care l-au prin, culmea, în Germania, înainte de a ajunge în Italia.

Cu cemă ajută dacă aflu despre ei? Cu nimic. Așa că cern bine ce informații las să-mi ocupe timpul, care costă bani.

Voi aveți o oră la care vă uitați la știri sau vreo publicație pe care o citiți cap-coadă?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank