Este trendul acesta TikTok-ian care a luat amploare mulți căzând în derizoriu sau făcându-se de rușine într-o mai mică sau mai mare măsură.

O vreme am postat ceva clipuri pe TikTok despre cuvinte din DEX mai rar auzite și ofeream explicația lor conform DEX. Am primit hate așa că am zis să o las baltă. Prea eram eu atotștiutor…

În general pe TikTok se primește hate mult dacă postezi videouri cu tine și ești Ok. Partea funny e că atunci când ești prost bombă te admiră lumea. Asta reflectă cumva și din ce este format publicul țintă și pe unii creatori de conținut de pe TikTok.

Astăzi am văzut un cântec militar pe care îl cântam în armată cântat pe TikTok de o solistă care cânta după ureche. Nu ma deranjat că-l cântă cât m-a deranjat faptul că nu mi se pare că e Ok să cânți un cântec de genul ca femeie pe TikTok pentru că pur și simplu oamenii care îl cântau au trecut prin chin ca să-l cânte. Mi s-a părut prea nedemn faptul pentru un cântec de neam și țară.

Nu postez pe TikTok pe contul personal. Am postat dar am șters și acum am doar un singur clip cu catedrala orașului din care fac parte, o clădire care mi se pare frumoasă, că tot visam cândva de mult să ajung arhitect.

Postez tutoriale pe YouTube în care nu apar eu, doar screen-ul, și mi se aude vocea dar nu postez clipuri pe TikTok în care apar eu sau apropiați pentru că mi se pare, nu știu de ce, că altă generație trebuie să facă asta. Îmi place să mă exprim verbal, o fac deseori și în scris uneori, chiar aici pe blog, dar nu pe TikTok.

Aveți cont de TikTok? Postați?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank