Unii oameni se bucură la trei lei. Se bucură că, câștigă o pâine, și sunt mulțumiți. Alții privesc cu jind la ce au alții, la mașini, la bani, castele, dorind și ei să aibă. Orice om dorește în sinea lui ceva. Fie sănătate, fie ceea ce alții au. Încearcă să nu vrei ce au alții.

E greu, firește. E greu să nu vrei când vezi că-ți privesc cu satisfacție în față, bucurându-se că ești sărac, că nu ai, că te confrunți cu probleme, în timp cei ei se plimbă în mașini scumpe și numără milioane. Tu nu concura cu nimeni. Concurează cu tine însuți.

Și fă milionae. Nu lucra pentru nimic. Nu lucra pentru trei lei, pentru doi dolari. Vor exista mulți care să încerce să te facă să lucrezi pentru o cafea. Vor exista mulți care nu au nevoie de angajați, ci de sclavi. În marea majoritate așa e. Au nevoie de sclavi, nu de angajați.

Tu știi cât ai suferit. Tu știi cât ai luptat să fii unde ești acum. Lucrează pe sume mari și foarte mari. Uneori trebuie să pornești de jos, pentru că trebuie să pornești de undeva. Uneori, la început poți lucra pe sume mici. Însă doar la început, până începi să miști o afacere, să rulezi bani. După ce ai început să ai ceva sume mai măricele, nu mai fii sclavul nimănui.

Nu mai lucra pe semințe, spunea cineva. Nu mai lucrați pe semințe! Lucrează pe sume mari. Pentru că dacă vei continua să lucrezi pe sume mici, sume mici vei atrage și tot ce vei face va fi să te învârți în același cerc.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank