Am tot spus și am să repet pe acest site: nu vă împrumutați de la bănci sau IFN-uri. Cei care au băgat la cap au avut de câștigat pentru că acum a crescut indicele ROBOR iar ratele au crescut. Totul pe fondul creșterii prețurilor, a viitoarei pandemii care se anunță și a răboiului.

Cunosc cazuri în care cel cu împrumuturi în bancă a ajuns pur și simplu disperat. Nu mai știa de unde să ia bani, împrumuta de la oameni, dormea pe unde apuca. Totul pentru împrumuturi, făcute pentru bunuri gen mașini sau telefoane mobile de fițe, cu care să impresioneze.

Nu tată, nu așa merg treburile. Nu vă împrumutați la bănci chiar dacă sunteți siguri pe niște venituri, pentru că nu se știe. Oricât ai fi de sigur la un momentdat chiar nu se știe dacă e sigură treaba.

Mai bine cu puținul care îl ai și să te poți trezi dimineața relaxat și bucuros că începi o nouă zi, decât îngrijorat.

Mai bine mai câștigi de pe net și de unde poți câțiva leuți pe care să-i pui deoparte acolo pentru un telefon sau o mașină decât să o comiți. Găsești aici pe acest link 10 site-uri care te plătesc pentru a răspunde la sondaje de opinie. Aici pe acest link 10 aplicații care te plătesc pentru a răspunde la sondaje de opinie sau pentru a efectua diverse task-uri.

Toate aplicațiile și site-urile despre care am scris în articolele la care v-am lăsat link plătesc, sunt testate, și sunt safe.

E mai bine să faci banii tăi, chiar dacă poate nu așa mulți, însă în timp se adună. Cum e vorba aia: „pic cu pic se face mare”. E mai bine decât să te împrumuți de la bănci.

De asemenea am scris despre multe metode de a face bani cu un laptop sau cu un simplu smartphone în categoria MUNCĂ LA DOMICILIU.

Fă tot ce poți pentru a câștiga banul tău fără să fie nevoie să te împrumuți de la cineva. Dacă e nevoie fă economie. Mai taie din cheltuieli pe unde se poate dacă tot vrei să-ți cumperi un bun cum ar fi o mașină, un laptop sau un telefon.

Știu că tentația este mare pentru că banii vin ușor de la un împrumut însă trebuie să te gândești și la faptul că este posibil să nu ai de unde să dai. Și atunci ce faci?

Cunosc cazuri în care oameni cu joburi sigure gen pompieri au făcut împrumuturi la bănci pentru ca atunci când au crescut ratele să nu aibă de unde să dea deoarece salariile au fost reduse drastic. Au fost nevoiți să-și dea demisia și să plece la muncă în străinătate.

Din acest motiv, repet, fără împrumuturi la bănci sau IFN-uri! E mai bine așa. Pentru că altfel îți pierzi libertatea și devii sclavul băncilor sau IFN-urilor și nu mai ai viață, ceea ce vei trăi nu se va mai putea numi viața.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank