Sunt persoane care vor să dea Kg. în plus jos, mai ales acum după sărbătorile pascale și după perioada de vegetație din anotimpul rece. Personal m-am confruntat cu o problemă de aceeași natură. Și eu aveam probleme cu Kg, dar erau în minus. Ca o glumă acum, i-aș propune unui supraponderal transfer de grăsime, sau mușchi.

Sportul este un lucru care în primul rând se învață, chiar și cel la nivel de amatori. Întâi înveți să faci sport, după care îl practici. Și necesită o oarecare disciplină. Sau mai bine spus o disciplină strictă. Mai ales o minimă încălzire se face la orice sport. O încălzire a tendoanelor, a ligamentelor, etc.

Mai mult sport înseamnă o mai mare activitate a sistemului muscular care va ajuta creierul să fie mai oxigenat în mod natural. Ceea ce se traduce într-o stare de spirit mai bună. Ceea ce iarăși se traduce în performanțe mai bune la anumite tipuri de discipline de muncă. Ca de exemplu …chiar scrisul.

Sportul îl practic cu un motiv. Fie vrei să-ți întărești cordul sau îți recomandă medicul, fie vrei să slăbești, sau dimpotrivă, vrei să pui masă musculară, este indicat să practici un sport, cam oricând și oricărei persoane. Dacă nu sport măcar ceva gimnastică deoarece sedentarismul este o boală dăunătoare și perfidă.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank