Evenimentul se va desfășura în sală cu participare fizică Hotel BALADA, Sala de conferințe Suceava, Strada Mitropoliei nr. 5.

Descriere eveniment

Evenimentul se adresează angajatorilor, lucrătorilor din domeniul securității și sănătății în muncă / relațiilor de muncă / serviciilor de prevenire și protecție interne și externe, își propune punerea în discuție a noilor prevederi legale aduse de modificarea / completarea Codului Muncii, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 și a H.G. nr. 1425/2006 privind normele de aplicare a legii.

De ce să participi?

Pentru a-ți actualiza, dezvolta și perfecționa cunoștințelele și competențele profesionale, pentru a afla mai multe despre noile reglementări din domeniul securității și sănătății în muncă și pentru a experimenta soluțiile practice legate de procesele de digitalizare din domeniul securității și sănătății în muncă.

Sunt utile si necesare competentele legate de digitalizare?

Raspunsul îl veți afla cu prilejul primei discuții pe care o veți avea cu angajatorii / partenerii dumneavoastră, în legatura cu această temă.

La acest seminar vor fi analizate, prin comparație, modificările introduse prin noua legislație față de prevederile vechilor acte normative. Acest seminar este deosebit de important pentru orice organizație, instituție publică sau agent economic care are obligația de a implementa și cunoaște un sistem de gestiune al activitații de SSM, PSI și HR, corect din punct de vedere legislativ.

La finalul evenimentului fiecare participant va primi o diplomă de participare precum și modele și procedurile necesare pentru trecerea activității de SSM, PSI și HR, de la formatul pe hârtie la cel digital.

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank