Vezi tu prietene, mulți nu mă înțeleg. Și nici nu mă aștept ca vreodată să o facă. Însă știu sigur că o vor face când îi va izbi soarta puternic. Poți ajunge la mâna sorții, oricine poate și niciodată să nu crezi că nu poți ajunge în situați pe care le judeci la anumiți oameni, inclusiv a mea, sau ceva asemănător.

Am învățat asta acum mult timp.

Am fost judecat aspru, de familie, de prieteni, de multă lume. Unii m-au iertat, pe unii încă îi mai aștept. Deși în ziua de astăzi nimeni nu mai este specialist pe meseria lui ci majoritatea judecători-fără drept.

Eu nu sunt nici alb și nici mare. Și nici negru. Eu sunt gri. Toți suntem gri.

Providența există. Numai pentru cine nu crede în ea, nu e. Fiecare cu realitatea lui.

Și dacă Marele Alb este, face mârșăvii, cine sunt eu să-l judec? În cultura și din mediul din care vin am învățat să respect asta, faptul că se descurcă, că face, că drege, că e deștept și nu e un fraier.

Providența există. Și dacă tu crezi în ea te-ajută, indiferent ce face marele alb sau marele negru.

Sunt gri. Am mai spus. Însă văd totul în alb și negru. Sunt gri pentru că am părți bune și părți rele. Pentru că sunt și bun și rău. Acum dacă sunt gri deschis sau închis ce mai contează? Pe cine mai interesează?

Oamenii și-așa au destule probleme, problemele lor.

Când ți-e greu, umple-ți cu apă un pahar curat, cu apă curată și bea-l încet. Savurează-l. O să mai treacă din durere. Toate o să treacă. Apoi fă mai departe ce ai de făcut. Nimeni nu poate să-ți interzică să bei apă!

Și dacă ești nepăsător privește-te în oglindă: ăluia care te privește nu-i pasă nici de tine.

Later edit:

Și încă ceva, Divinitate în afara bisericii nu este, și chiar nu sunt îndoctrinat. La fel cum alții cred despre tine că ești vânzător și îți plătesc pentru marfă, la fel trebuie să crezi și tu în preoți, nu poți generaliza. Dacă ție nu ți-ar citi nimeni blogul sau nu ți-ar da bani pe ce ia de la tine? Asta ar însemna că nu crede în tine. Fiecare cu meseria lui.

Crezi în ce e de crezut! Dă Cezarului ce este al Cezarului!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank