Scriu și al doilea articol pe astăzi și vă las să face-ți ce vreți voi în continuare cu timpul vostru dar mai întâi citiți-l că nu vă costă nimic.

Se dă la TV și în media scrisă atât cea tipărită cât și cea online că vin americanii să ne salveze, sau să salveze ucrainienii dacă…plm. Ne lași?

Mai tari sunt țăranii noștri că au tras toată ziua la coasă și au ridicat lemne în pădure și i-aș pune să o dea parte în parte cu Gheorge că îl bate cu tot cu armă. Ca să nu mai vorbim că dacă intră în țigănie nu-i mai găsește nici ADN-ul și-l face sfânt de zici că s-a ridicat direct la cer.

Iar intrii la bănuieli române. Noi nu ne știm sau nu ne cunoaștem? Știm cine suntem și ce putem. Bășiții ăia nu zic că nu or fi tari pe la ei în teren da’ aici e teren accidentat, nisip mișcător, și dispar în trei zile 100 de divizii dacă nu ești atent.

Așa că nu vă mai faceți griji românii mei. Suntem 5 pușcăriași mai tari decât o jumate de divizie. Luptăm de la mic la mare, de la armată la pușcărie și cred că tot îl facem pe inamic dacă se bagă în ogradă, să fie clar, fără frică!

Bagă-i pe lina a doua că m-am enervat!!!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank