Nu mă uit la TV decât foarte rar și atunci nu-l deschid eu și dau cu ochii de ecran fiind în cameră cu el. Am citit însă pe net o știre care astăzi care spun eu că zice multe despre noi românii. Avem primul trădător oficial. Persoana asta cică transmitea informații despre trupele române către rușii spionând o unitate militară și armata.

Ce deducem de aici? Faptul că nu mai contează identitatea, nu mai contează jurământul depus la satisfacerea stagiului militar, pentru că ne este prea foame de putere și bani și nimic nu mai contează. Ei bine cel puțin pentru spiritul românesc cred că nu ar fi trebuit să o facă, dar cică persoana intenționa să candideze ca primar în nu știu ce oraș mare.

Păi el a dat doar startul. Acum că avem unul vom avea probabil sute și există deja cu siguranță mulți neprinși. Cică omul ar fi făcut-o din rațiuni de ordin sentimental…serios? Banii i-au luat ochii, banii și puterea. Dacă aia de sus, oamenii de stat trădează, ce pretenții să mai avem de la oamenii de rând? Unde e flota? Țara e îndatorată, suntem vânduți…aceaasta nu e trădare? Este, dar la nivelurile alea e percepută altfel sau mascată.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank