Mâine e Moș Nicolae dragii mei. Mâine e ziua în care cei mici primesc sau ar trebui să găsească ceva în ghetuțele lor care se presupune că încă din seara asta trebuie să fie pregătite și lustruite.

Vă mai aduceți aminte copilăria cu cadourile din ghetuțe de Moș Nicolae. Chestia faină e că nu lipsea niciodată la apel acest Moș Nicolae și întotdeauna în fiecare an când eram mici trecea pe la noi. În fiecare an găseam o ciocolată în ghetuțe. Cu mult, cu puțin, cum putea, dar trecea.

Poate vroiam mai mult atunci. Poate auzeam de la alți colegi de școlă cum că au primit cine știe ce jucării scumpe sau ce era pe atunci, dar eu mă mulțumeam cu ce aveam și eram bucuros că nu a uitat de noi.

La fel stătea treaba și cu bradul, era nelipsit pe vremea copilăriei, de obicei tata îl aducea direct din pădure pentru că suntem aproape de pădure.

Ce fain era!!…Să nu uitați să le dați celor mici măcar o atenție, o ciocolățică ceva sau o portocală în ghetuțe. Vă vor ține minte toată viața acest bine făcut, chiar dacă poate nu mai e obiceiul!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank