MyVoice este un website de sondaje de opinie pe care poți câștiga bani…răspunzând la sondaje de opinie.

Este foarte simplu să câștigi bani pe acest website. Nu trebuie decât să te înscrii pe el și să răspunzi la chestionarele respective care îți cer opinia asupra diferitor subiecte, produse sau servicii. În cazul în care dorești o invitație pe acest website trimite-mi te rog un email pe adresa contact [at] iulianm.ro cu specificația pentru vreau invitație pe MyVoice. Eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp cu o invitație pe acest website.

De știut și notat faptul că sumele care se puteau retrage de pe acest website erau de minim 15 EUR. Acum suma s-a redus iar suma minimă pe care o poți retrage este de 10 EUR. Aveam această sumă acumulată, peste chiar, așa că am făcut o cerere de retragere pentru această suma prin PayPal. Dacă nu ai un cont de PayPal și vrei să-ți îți faci unu vezi acest articol despre cum poți să-ți faci un cont de PayPal. Îți va fi util în viitor deoarece pe el poți face și primi și donații de pe diferite site-uri sau chiar de pe site-ul tău, dacă ai unul.

Așadar cum spuneam suma minimă de retragere este 10 EUR prin PayPal, dacă optezi pentru PayPal. Retragerea însă o poți face și pe Skrill, TransferWise sau ca vouchere Amazon pentru cumpărăturile pe acest site.

Suma maximă, adică voucherul maxim este de 30 EUR, fie că este pe PayPal, Skrill sau Amazon.

Să ajungem însă până acolo, pentru că sunt multe chestionare de completat până se adună o astfel de sumă. Se poate însă. Un chestionar durează de la 5 minute pânăa 25 de minute. Depinde de complexitatea chestionarului, de topicul ales, de răspunsurile pe care le dai. În general este bine să fii sincer în chestionare, să fii atent și să răspunzi promt.

Se pot face bani online, v-am dovedit-o și te asigur că satisfacția primului câștig pe net, fie și suma de 5 EUR, nu se compară cu nimic. Mai ales că poți munci din spatele unui laptop, de acasă de la tine, sau de undeva confortabil.

Mult succes! 🙂


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank