Știu faptul că poate pentru mulți dintre voi este o perioadă dificilă. Asta pentru că trebuie să stai mai mult acasă. Și pentru că banii nu vin. Mulți dintre voi ați avut job-uri obișnuite unde trebuia să mergeți și primeați banii, salariul.

Mulți au avut afaceri, și unii poate încă mai au. E o perioadă dificilă când banii nu apar. Sau apar mai greu.

Pentru voi am conceput acest articol. E un articol simplu. Un articol în care îți propun să te apuci de o meserie pe care mulți deja o practică.

O să lăsăm aici deoparte metode de a face bani precum ar fi completarea de sondaje de opinie sau alte metode pentru a face mărunțiș, bani de buzunar. Deși poate și acelea sunt binevenite. O să vorbim despre cum poți face bani. Bani mulți. Prin blogging.

#1 Deschide-ți un blog și scrie pe el.

Poate a deschide un blog nu e la îndemâna oricui. Pentru acest lucru am scris articolul acesta care te îndrumă. În timp pot veni și banii. Unii foarte serioși. Trebuie doar să ai răbdare și perseverență. Banii vor veni. Dar durează timp. Însă după ce te vei îndrăgosti de meseria asta va fi iremediabil. Dacă nu știi cum să o faci te pot ajuta în sensul acesta. Mă refer la partea de lansare. Chestii tehnice. De scris te vei ocupa personal. Dacă vrei să te ajut trimite-mi un email.

Ideal ar fi ca blogul să fie în limba engleză. Asta deoarece acest gen de site-uri aduc mai mult venit și într-un timp mai scurt. Însă dacă ești Ok și cu limba română e bine.

Subiectele pot varia. Interesează-te ce nișă e mai căutată, deschide tu o nouă nișă, sau scrie despre ce te pasionează pe tine. Important e să scrii. Și să o faci bine. Nu te îngrijora. Este chiar mai ușor decât ai fi crezut. Sau de cât pare.

Așa că dacă vrei să te ajut gratuit cu deschiderea unui blog scrie-mi aici.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank