Mi-am comandat acest mouse de pe Emag, Mouse Logitech M185, USB, Albastru, de pe Emag cu nici doi ani în urmă.

Garanția fiind de trei – 36 luni. Problema este că nu mai funcționește. Nu mai recunoaște dispozitivul. Deși am Windows original, deși portul nu a fost schimbat decât de probă să văd dacă nu cumva e ceva defect la laptopul meu și poate trei schimbat cu unul dintre cele trei porturi.

I-am schimbat și bateria, crezând că poate este din cauză că bateria, e moartă. Nu. El nu funcționează și gata.

Or în munca pe care o depun la laptop adiacentă scrisului pe acest blog e vital acest mouse-ul. Și m-am bazat pe el trei ani conform garanției. Or el nu m-a ținut nici măcar doi. Deși este Logitech.

Nu știu dacă cei de la Logitech fac produse proaste întotdeauna care nu respectă garanția sau doar sporadic. Cert este că eu am cerut dreptul de reparare al produsului. Pentru că sunt în termen.

Să văd cum or să se descurce bighidii de le Depanero să-l repună în funcțiune. Pentru că oxidat nu cred că e. Ci doar nu mai corespunde cu Update-urile Windows.

Update: După ce l-am curățat cu șmirghel, atât arculețele de contact de la baterie cât și cele 4 lamele interioare de pe dispozitivul de conectare la port, VĂD CĂ FUNCȚIONEAZĂ. A trebuit să fac treaba angajaților Emag, sau mă rog, colaboratorilor.