Băi, parcă nu de mult, prin iarnă, era cald de rupea, și ploua. Prin iarnă tată, prin iarnă. După, a nins. S-a așezat vremea, e vreme de primăvară. Dar oricum nu știi ce vreme urmează. Așa că e mai bine să fi pregătit, cu lemne de sobă, dacă ești de la țară, sau ai sobă pe lemne. Sau cu ceva butelii dacă ai încălzire pe gaz, cumva, că nu se știe.

La cum a fost vremea de schimbătoare, ne cam putem aștepta la orice. Oricum, ghiață nu am văzut iarna asta. Sau prea puțin. Zăpadă a fost, și nu prea. Cum naiba va fi la primăvară, nu prea se știe. Oricum, se vede cu ochiul liber că vremea, adică clima, este schimbătoare.

Cicloane mai mici, încep să apară și pe la noi, așa am văzut eu, nu prea mari, dar se formează. Cel puțin aici în zona semi-montană. Ploaie, mai puțin, vara trecută. Ce naiba se întâmplă, că nimeni nu are habar.

Oricum, radiațiile astea, influențează și psihicul, aș zice că ceva e modificat în stratul de sus al …cerului, și o cam punem de mămăligă cu clima.

Arbori nu prea, mai toți uscați, apele murdare, cerul își modifică culoarea, și tot așa. E din cauza plasticului și porcăriilor sigur, dar noi îi tot dăm înainte, și nu ne oprim, ca proștii.

Se vede cu ochiul liber că clima este în schimbare.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.