Uneori ne aflăm într-o lumea doar a nostră în care suntem doar noi. Uneori doar. Și stăm izolați acolo, ne izolăm psihicul, ne izolăm în noi, răniți poate altă dată, neîndrăznind să mai avem încredere. Și atunci nu o mai acordăm, nu ne mai deschidem sufletul față de nimeni. Petrecem în noi, în eurile noastre. Trăim doar pentru țel, prea concentrați.

De multe ori cei care sunt numiți nebuni sunt mai fericiți decât oamenii care se cheamă normali. Sunt fericiți, o fericire indusă de propriul sine. Se izolează și nimic nu-i mai atinge, nu mai sunt vulnerabili pentru că-și construiesc în timp un buncăr interior unde nu mai ajunge nimeni, nici măcar rude.

Cu sănătatea psihică nu e de glumit. Oricine, dar absolut oricine o poate lua razna chiar la vârste înaintate chiar dacă toată viața a fost un om normal. Am cunoscut cazuri. Soție i-a murit soțul, a înnebunit. Miliardar cu 10 miliarde, a pierdut 5 miliardela vârst de 50 de ani, s-a aruncat pe fereastră deși mai avea încă 5 miliarde, iar alții au datorii în bănci, și tot nu se aruncă.

Sănătatea trebuie întreținută la fel cum se întreține orice pe lumea aceasta. Cum? Făcând sport este una dintre cele mai la îndemână metode. Alergare sau fotbal sau tenis de masă, sau, sau, sau…Există atât de multe sporturi care te pot repune pe linie. În afară de sport trebuie ca și să mai consumi alimente cât mai sănătoase precum legume și fructe. Carne albă, lapte și ouă. Sau orice mai ai tu la îndemână, sănătos.

Sportul a fost încă din vechime, de pe timpul romanilor, foarte apreciat. A fost o metodă de a oferi spectacol cetățenilor Romei la olimpiade. A fost o treabă în care nu se băga oricine, nu era pentru oricine, și din acest motiv olimpicii, cei care câștigau erau foarte apreciați. Iată că obiceiul s-a păstrat până acum.

Practicați un sport, alergare sau orice gen de mișcare. Măcar 5 flotări sau 5 genuflexiuni dimineața, seara, la amiaz sau când mai aveți timp. Știu că poate veți spune…toată ziua fac treabă pe acasă, la locul de muncă…mai îmi arde mie de sport?… Ei bine da, este bine să faci sport. Pentru că sportul este cu totul altceva față de mișcarea pe care o faci oricum. Sportul este o mișcare controlată, același de gen mișcare, și care antreneză o singură grupă de mușchi, sau câteva grupe de mușchi, însă aceleași, la fiecare antrenament.

Vă doresc succes, și nu uitați că sportul ajută foarte mult și când ești deprimat!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank