Nu se știe ce perioadă dificilă va mai urma. Pentru unii care sunt învățați să iasă probabil că va fi greu. Pentru unii care sunt mai singuratici e perfect.

Tot ceea ce putem face noi mai bine acum când stăm acasă sau în spitale este să ne găsim activitate, fie ea și mentală. Trebuie să-ți ocupi mintea cu ceva, altfel o iei razna. Așa că nu strică să mai joci un șah, o tablă sau să mai faci câteva flotări.

Pentru unii e și o perioadă de meditație asta care urmează. Vor rămâne singuri cu ei înșiși si se vor gândi mai bine ce au făcut.

Am văzut tot felul de persoane carantinate. Unii care trec prin boală resimt tensiunea prea mare iar alții o resimt ca pe o rușine. Nu e nicio rușine, oricui se poate întâmpla. Așa sunt vremurile acum și e bine să ne adaptăm.

Revenind. Mișcarea fizică dacă nu o poți face în aer liber o poți faci și în camera unde locuiești. Poți să faci flotări sau genuflexiuni în serie sau poți folosi aplicații. Una dintre ele este În Formă în 30 de zile. O găsești aici. Au și cardio și exerciții pentru dezvoltarea musculaturii.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank