V-am tot scris în ultima perioadă despre vitamine și elemente ce ajută să-ți crești imunitatea. Să nu te crezi invincibil căci boala te poate lovi când te aștepți mai puțin. De la o simplă răceală pot apărea complicații.

Așa că comandă chiar acum (că după aia se uită) Zinc de la Zinkit. Îl găsești desigur și în farmacii. Dar nu ar fi mai bine și mai sigur să ți-l aducă curierul acasă. Eu l-am încercat și pot să vă spun că revigorează întreg organismul. Acest lucru deoarece reglează și funcția hepatică dând o stare de bine întregului organism.

Întărește imunitatea, previne bolile, iar în cazul în care doamne-ferește te-ai îmbolnăvit deja, luptă contra bolii. În afară de asta are un gust bun, de citrice.

Comandă-l acum că după aceea se uită. O cură de minim 3 luni ar fi optimă. Sunt 10 pastile efervescente care se dizolvă în apă într-un tub. Sunt două tuburi într-o cutie. Trei cutii îți ajung. Dar pentru început icumără doar una și vezi dacă te ții de treabă. Pentru că, cură înseamnă cură. Adică trebuie să le iei pe toată perioada așa cu scrie în prospect.

Comandă-le acum de pe Emag AICI la prețul de 35,75 RON.

Mai jos am făcut câteva videori cu prezentarea produsului.

UPDATE: Polenul de albine este iară-și un medicament naturist care conține elemente și oligo elemente ce nu se regăsesc într-un niciun alt aliment. Dacă doriți, contactați-mă!