Venisem din Germania vara trecută cu un gel foarte mișto antibacterian.

Acesta:

blank

Din nefericire, ca orice lucru pe care îl folosești, se termină. Așa s-a întâmplat și cu al meu. Mai am pentru vreo două sau trei folosiri. Nici nu m-am uitat cât a costat când l-am cumpărat. Oricum mai mult de zece euro nu am dat pe el. M-a atras faptul că e mult și nu trebuie să mă tot deplasez să-mi cumpăr recipiente din acelea mici.

Partea proastă este că nu mai sunt în Germania și nu mai pot să cumpăr la fel. E foarte bun având vreo 70% alcool și restul substanțelor care curăță. Mi-am dat seama că un recipient așa de mare de gel antibacterian nu îmi e prea folositor pe drum. Un recipient mai mic ar fi mai bun.

Treaba cu gelul bacterian și obsesia pentru curat și viruși o am înainte de toată nebunia aceasta cu COVID19. Îmi cumăram dinainte din magazine geluri din acestea. Vreau să mă simt curat pe mână. Fiecare cu obsesiile și păsărelele lui.

Dat fiind faptul că acum a început iarăși pandemia mi-aș lua o chestie-două din acestea la recipiente mai mici care pot fi purtate în buzunar. Nu ditamai bidonul. Voi ce îmi recomandați? Acesta e bun?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank